2 h 30 min
13 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
800 gram
Grytbitar (oxe)t.ex. högrev, nötbog
125 gram
Sidfläsk (färsk)150 gram
Champinjoner (färska)18 styck
Pärllök3 dl
Rödvin (Bourgogne)3 msk
Konjak/brandy4 kvist
Timjan (färsk)1 msk
CitronjuiceMatfett till stekning
2 tsk
ArrowrotSalt & peppar
1 styck
BaguetteKOCK: SpisaSpisa
Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu
ALT. TILLBEHÖR
Punkt 1-4 kan tillagas i förväg. Boef bourguignon kan lagas på många sätt. Detta recept är franskt. Timjan, persilja, och lagerblad samt vitlök är vanliga ingredienser. Tomatpuré och olika rotfrukter likaså. Praktisk grytmat som tål uppvärmning nästföljande dag.