Valnöts- och sellerigucka (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Valnöts- och sellerigucka (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (à 4 dl)

    • 150 gram

      Valnötskärnor
    • 4 stjälk

      Stjälkselleri
    • 25 gram

      Timjan (färsk)
    • 0.50 tsk

      Salt
  • Gör så här:
    1. Grovhacka valnötter.

    2. Hetta upp en stekpanna utan matfett.
      Rosta (stek) nötterna tills gyllenbruna.

    3. Skiva selleri och grovhacka timjan.

    4. Lägg alla ingredienserna i en matmixer.
      Mixa kort, det skall vara lite grovt.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Ingefärsdoftande rödbetssoppa

Ingefärsdoftande rödbetssoppa

  • 40 min
  • 9 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Guckan passar som tillbehör till mat, framförallt till alla slags soppor.

Gucka = en röra, dipp eller spread. Mixad, mortlad, mosad, puréad, passerad, pressad, krossad, hackad eller på annat sätt finfördelad. Källa: "Guckalandslaget".

Kommentar
Liknande recept
Om oss