Svensk remouladsåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Svensk remouladsås

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 dl

      Majonnäs
    • 1 msk

      Kapris (hackad)
    • 1 msk

      Ättiksgurka (finhackad)
    • 1 msk

      Gräslök (hackad)
    • Alternativt:
    • 2 dl

      Crème fraiche
    •  

      Ger 2 msk / portion
  • Gör så här:

    Kall remoulasesås

    1. Finhacka gräslök och gurka.

    2. Rör ihop ingredienserna.

    Varm remouladesås

    1. Byt ut majonnäsen mot crème fraiche.

    2. Värm cème fraiche i en kastrull. Vispa den slät.

    3. Tillsätt övriga ingredienser.

KOCK: PiaPia

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Gösfilé med remouladesås

Gösfilé med remouladesås

  • 20 min
  • 11 Ingredienser
  • Enkelt
Helstekt rödspätta meunière

Helstekt rödspätta meunière

  • 40 min
  • 16 Ingredienser
  • Enkelt
Kockens tips!

Kryddor som kan ingå är körvel, dragon, curry eller gurkmeja. Finhackad syltlök eller pickles kan ersätta gurkan. Även lite grädde eller gräddfil, liksom en skvätt citron kan ingå.

Klassisk tills stekt fisk, främst rödspätta.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Svensk rarebit

Svensk rarebit

20 minEnkelt

Om oss