Sauce remoulade (fransk remouladsås)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Sauce remoulade (fransk remouladsås)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 dl

      Majonnäs
    • 4 styck

      Sardellfilé (inlagd)
    • 1 msk

      Cornichons (hackad)
    • 1 msk

      Kapris
    • 1 tsk

      Senap (fransk osötad)
    • 1 msk

      Persilja (finhackad)
  • Gör så här:
    1. Finhacka persilja, sardeller och gurka.

    2. Rör ihop ingredienserna. Serveras kyld.

KOCK: PiaPia

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Gösfilé med remouladesås

Gösfilé med remouladesås

  • 20 min
  • 11 Ingredienser
  • Enkelt
Kockens tips!

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Annes remoulad

Annes remoulad

15 minMedel

0 voting
Svensk remouladsås

Svensk remouladsås

10 minEnkelt

Om oss