Svensk caesarsallad till matenBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Svensk caesarsallad till maten

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 kruka

      Romansallat (baby)
    • 2 msk

      Gräslök (hackad)
    •  

      Parmesanost
    • Tillbehör:
    • 1 dl

      Dressing
  • Gör så här:
    1. Börja med att tillreda ev. brödkrutonger och egen dressing om sådan önskas. Extra tidsåtgång i så fall. 

    2. Skölj sallaten och låt rinna av. Riv den i mindre bitar i en skål. Riv parmesan över.

    3. Häll över dressingen före servering. Blanda väl. Garnera med gräslök.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

PASSAR TILL

Caesarsallad original (förrätt)

Caesarsallad original (förrätt)

  • 5 min
  • 13 Ingredienser
  • Enkelt
Krutonger (rostade brödtärningar)

Krutonger (rostade brödtärningar)

  • 15 min
  • 8 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Detta är en starkt föreklad variant av originalet.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Svensk Caesarsallad till maten
Om oss