Små smördegspajer med torkad skinka och getost

Små smördegspajer med torkad skinka och getost

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    8 Antal småpajer

    • 1 förp.

      Smördeg (rulle)
    • 8 skiva

      Lufttorkad skinka
    • 80 gram

      Getost (chèvre)
    • 2 styck

      Ägg
    • 4 dl

      Mjölk
    • 6 blad

      Basilika
    • 8 styck

      Cocktailtomater
    • 8 styck

      Små aluminiumformar
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200°C. Halvera tomater. Hacka basilika.

    2. Rulla ut smördeg. Stansa ut rundlar något större än formarna. Klä formarna med rundlarna. Lägg i skinka, tomat, basilika och getost.

    3. Vispa ihop mjölk och ägg. Häll i pajerna. Sätt in i ugn cirka 15 minuter tills de stannat.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläskkött är ganska ofta salt i sig t.ex. kassler eller rimmat fläsk, eller så saltas köttet rikligt vid tillagning. Klassisk salt rätt är stekt fläsk med löksås. Grillade rätter är ofta salta och fet, kraftfull mat kräv  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Små semlor

Små semlor

1 h 40 minMedel

Om oss