Kokt sparris med torkad skinka och krassemajonnäs

Kokt sparris med torkad skinka och krassemajonnäs

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 150 gram

      Vit sparris (färsk)
    • 150 gram

      Grön sparris (färsk)
    • 2 dl

      Majonnäs
    • 0.50 styck

      Citron
    • 1 förp.

      Kryddkrasse
    • 8 skiva

      Lufttorkad skinka
  • Gör så här:
    1. Skala sparris. Bind upp i knippen som på bilden.

    2. Koka upp saltat vatten. Koka sparrisen på svag värme tills den har lite kärna kvar. Kyl snabbt ner i iskallt vatten.

    3. Blanda majonnäs, krasse och pressad citron. Servera sparris och majonnäs med den torkade skinkan.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Griljerad kokt skinka
Om oss