Getost och paprikaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Getost och paprika

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    20 Antal

    • 20 styck

      Crostini
    • 1 dl

      Crème fraiche
    • 200 gram

      Getost (chèvre)
    • 4 styck

      Paprika (röd)
    •  

      Persilja
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på grill. Lägg in paprika. Rosta tills de är lätt brända runt om. Lägg i en plastpåse för att svalna.

    2. Skala paprikan genom att skrapa med en kniv. Skär i bitar. Mixa getost och creme fraiche slätt.

    3. Spritsa eller klicka upp getostcreme på bröd. Lägg på paprikan. Strimla persilja och strö över.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

På bilden har vi använt rågknappar istället för crostini. Båda går bra att använda.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Getost och citroncupcakes
0 voting
Paprika- och fetaröra
Om oss