Annes remouladBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Annes remoulad

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    6 Portioner

    • 2 styck

      Ägg (gula)
    • 4 dl

      Matolja
    • 1 msk

      Vinäger
    • 1 msk

      Honungsdijon
    • 2 msk

      Vatten
    • 100 gram

      Cornichon
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Låt äggulor och olja bli rumsvarma.

    2. Lägg äggulorna i en bunke tilsammans med vinäger, honungdijon och salt.

    3. Vispa med elvisp. Ringla i lite olja i taget under kraftig vispning. Ringla sedan ned ljummet vatten så att såsen inte blir för tjock.

    4. Finhacka cornichons och blanda i.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Annes Remoulad

Annes Remoulad

15 minMedel

0 voting
Annes grötkrydda

Annes grötkrydda

8 minEnkelt

Om oss