40 min
15 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
12 Portioner
2 kilo
Laxsida (färsk)2 styck
Skal från citronSalt & peppar
3 msk
Rödlök (hackad)2 msk
Persilja (grovhackad)3 msk
Smör3.50 dl
Sherry (torr)4 msk
Fiskfond (konc)5 dl
Vispgrädde2 krm
Citronpeppar1 msk
Vetemjöl5 dl
Crème fraiche1 krm
Kajennpepparpulver3 msk
Smör (kallt)25 gram
BasilikaKOCK: AnneAnne
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
PASSAR TILL
Denna rätt är planerad för ett större sällskap och tillsammans med andra tillbehör, t.ex. quinoasallad och cashewsmör med bröd. På ett buffébord räcker dock denna rätt till cirka dubbelt så många portioner.