Sparrissallad med champinjon och baconBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Sparrissallad med champinjon och bacon

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 300 gram

      Grön minisparris
    • 100 gram

      Champinjoner (färska)
    • 140 gram

      Bacon
    • 100 gram

      Babyspenat (färsk)
    •  

      Smör till stekning
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Skiva bacon. Dela champinjonerna. Skölj dem helst inte, de bör vara torra. Fuktig, vattning svamp bör förstekas i torr panna tills vätskan försvunnit.

    2. Stek champinjoner och bacon i smör ett par minuer.

    3. Tillsätt sparris och spenatblad. Vänd om i pannan och låt sparrisen bli lätt varm.
      Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Passar till mat eller som en enkel måltid. Dubbla mängden om ensamrätt, eller tillsätt avsköljda burkbönor.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Champinjoner Bordelaise
Om oss