Scrambled eggs med korv och baconBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Scrambled eggs med korv och bacon

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal portioner

    • 3 styck

      Ägg
    • 1 förp.

      Bacon
    • 4 styck

      Nürnberger
    •  

      Vatten
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Smör till stekning
  • Gör så här:
    1. Hetta upp smör i en stekpanna och tillsätt ägg och lite vatten. Vispa äggen och vattnet i stekpannan på medellåg värme tills det blir en krämig röra (ca 2 min). Salta och peppra. Lägg åt sidan.
       
    2. Stek bacon i panna på medelhög värme tills den är krispig. Lägg att torka på hushållspapper.
       
    3. Stek korv några minuter tills de fått färg och blivit genomvarma.

     

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Scrambled egg & bacon
Om oss