Scrambled egg & baconBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Scrambled egg & bacon

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 6 styck

      Ägg
    • 2 förp.

      Bacon
    • 5 styck

      Nürnberger
    •  

      Vatten
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Smör till stekning
  • Gör så här:
    1. Värm ugnen till 220 grader. Lägg baconen på ett galler över en långpanna så att fettet kan rinna av. Grädda dem i ugnen tills de blir krispiga (ca 10 min).

    2. Lägg under tiden smör i en upphettad stekpanna och häll i äggen och lite vatten. Vispa äggen och vattnet i stekpannan på medellåg värme tills det blir en krämig röra (ca 2 min). Salta och peppra.

    3. Tag fettet från baconen och lägg i en upphettad panna. Stek Nürnbergerkorvarna däri på medelhög värme tills de är gyllenbruna
      (ca 3 min).

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
Om oss