Pilaffris (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pilaffris (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2.50 dl

      Långkornigt ris
    • 1 st liten

      Gul lök
    • 2 msk

      Smör
    • 6 dl

      Kycklingbuljong
    •  

      el. vatten + konc. fond
    • 0.50 tsk

      Salt
  • Gör så här:
    1. Skala och hacka lök.

    2. Fräs löken i smör tillsammans med ris. Slå på buljong. Lägg på ett lock. Koka i 20 minuter.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pilaffris - grundrecept
0 voting
Risibisi - pilaffris med ärter
Om oss