30 min
9 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
400 gram
Penne Rigate (Barilla)1 msk
Olivolja500 gram
Sidfläsk (rökt)75 gram
Gul lök (hackad)200 gram
Körsbärstomater2 msk
Tomatpuré400 gram
Tomatsås arrabiata (Barilla)1.50 dl
Grädde75 gram
ParmesanostKOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Det här är en pastarätt från norra Italien, närmare bestämt en stad som heter Bolzano på gränsen till Österrike. I de norra delarna av Italien använder man mycket späck och fläsk. Detta är en tomatbaserad gräddsås varför jaghar använt mig av Penne som passar utmärkt till rätten eftersom såsen fyller rören, säger Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet.