Pastasallad med mozzarella, ingefära och oliverBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pastasallad med mozzarella, ingefära och oliver

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 500 gram

      Pasta
    • 6 styck

      Tomater (kvist-)
    • 4 cm

      Färsk ingefära
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 2 st stor

      Mozzarella
    • 200 gram

      Oliver (svarta kalamata)
    • 50 gram

      Rucolasallat
    •  

      Salt
    • Tillbehör:
    • 1 styck

      Baguette
  • Gör så här:
    1. Koka pastan enligt anvisning. Låt svalna.

    2. Klyfta tomater.
      Skala och skiva ingefära.
      Lägg detta i matmixer.
      Tillsätt sambal och lite salt.
      Mixa till slät sås.

    3. Blanda sås med pasta.
      Skiva mozzarella.
      Blanda pasta, mozzarella, oliver och rucola.
      Servera med ett gott bröd till.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Avsnitt pasta-/risrätter ej klar. Pågående arbete.Pastarätter är som regel smakrika, risrätter smakrika eller kryddiga. Pastasåser är ofta lätt söta och ofta kryddiga och ofta är också övriga tillbehör smak  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Oliv- och lammfärsspett
Om oss