1 h 30 min
18 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
800 gram
Oxfilé (hel bit)16 skiva
Parmaskinka (rökt)2 msk
Gräslök (hackad)2 msk
Persilja (finhackad)1 msk
Timjan (färsk, hackad)1 msk
Rosmarin (färsk, hackad)0.50 msk
Koriander (färskhackad)0.50 msk
Salvia (färskhackad)6 dl
Rött vin1.50 msk
Strösocker2 stänk
Matlagningssoja2 msk
Kalvfond (konc)200 gram
SmörMatlagningsmjöl
200 gram
Haricots verts (färska)0.60 kilo
PotatisSmör-olivolja till stekning
Salt
KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Alternativ
Detta är en perfekt rätt för stora sällskap eftersom köttet kan tillagas i förväg och sedan serveras rumsvarmt, på varm tallrik och med heta tillbehör. OBS! Ställ inte oxfilén kallt, utan låt den stå i rumstemperatur.