Musslor med pancettaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Musslor med pancetta

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    10 Antal musslor

    • 10 styck

      Gröna musslor
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1 styck

      Citron
    • 2 kvist

      Persilja
    • 2 msk

      Olivolja
    • 0.50 styck

      Chilifrukt (röd)
    • 10 skiva

      Pancetta (rökt sidfläsk)
  • Gör så här:
    1. Plocka ur musslor ur skalen. Riv skal på citron. Hacka persilja och chili. Skala och finhacka vitlöken.

    2. Blanda citronskal, persilja, chili och vitlök med olja. Vänd runt musslorna i blandningen.

    3. Lägg pancetta i en torr stekpanna. Stek på svag värme tills de börjar få lite färg. Tag upp och lägg på smörpapper att torka.

    4. Lägg tillbaka musslorna i skalen och lägg på den torra och krispiga pancettan.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Gratinerade musslor
Om oss