Mild salviayoghurtBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Mild salviayoghurt

  • 2 votings
    2Recensioner
    • 15 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (1/2 liter)

    • 25 gram

      Salvia (färsk)
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 2 msk

      Olivolja
    • 5 dl

      Yoghurt (turkisk)
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Grovhacka salvia.
      Skala och hacka vitlök.

    2. Hetta upp olja i stekpanna.
      Lägg i salvia och vitlök.
      Fräs i 2 minuter utan att bränna.

    3. Blanda salvian och vitlöken med yoghurt.
      Smaka av med salt.
      Mixa med mixerstav.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Passar väl till fisk och grillat.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Mild senap

Mild senap

10 minEnkelt

0 voting
Sataysås (mild jordnötssås)
Om oss