1 h 30 min
20 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
800 gram
Oxfilé (hel bit)Hushållssnöre
Salt & svartpeppar
1 msk
Olivolja1 dl
Rött vin2 kvist
Rosmarin (färsk)8 styck
Enbär175 gram
Potatismos100 gram
Kastanjepuré (osötad)1.20 dl
Vetemjöl1 styck
Ägg1 styck
Ägg (gula)1 dl
Standardmjölk2 styck
Äpple (syrligt)1 msk
Farinsocker1 msk
Cidervinäger2 msk
Marinad (silad)2 dl
Vatten1 msk
Oxfond (konc.)1 msk
Vinbärsgelé (röd)KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
PASSAR TILL
För att laga den perfekta oxfilén bl.a. rekommenderat för större sällskap, klicka på receptalternativet "Bästa oxfilé" i högerkolumnen.