Laxfyllning till bl.a. pirogBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Laxfyllning till bl.a. pirog

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 3 styck

      Ägg
    • 100 gram

      Lax (rimmad, lättrökt)
    • 2 msk

      Dill (finhackad)
    • 2 msk

      Gräslök (hackad)
    • 1 dl

      Gräddfil
    • 1 msk

      Majonnäs
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Hårdkoka ägg i lättsaltat vatten i 7-10 minuter. Låt svalna.

    2. Skär laxen i fina små bitar.
      Finhacka ägg, dill och gräslök.

    3. Blanda samtliga ingredienser.
      Smaka av med salt och peppar.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Passar till

Karelsk rågpirog - grundrecept

Karelsk rågpirog - grundrecept

  • 30 min
  • 6 Ingredienser
  • Medel
Pirog på smördeg - grundrecept

Pirog på smördeg - grundrecept

  • 20 min
  • 4 Ingredienser
  • Enkelt
Kockens tips!

Annan rökt eller rimmad fisk passar bra i piroger, även lättstekt fisk. Kesella är ett magrare alternativ istället för gräddfil.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Baconfyllning till bl.a. pirog
Om oss