Kryddiga lammfärsbullarBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Kryddiga lammfärsbullar

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Lammfärs
    • 2 styck

      Tomater
    • 1.50 styck

      Ägg
    • 3 msk

      Fänkålsfrön (mald)
    • 1.50 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 0.50 tsk

      Salt
    • 1 dl

      Olivolja till stekning
  • Gör så här:
    1. Finhacka tomat.

    2. Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda väl.

    3. Rulla färsen till små bullar.

    4. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och lägg i färsbullar. Sänk värmen och stek långsamt i cirka 10 minuter. Skaka på pannan emellanåt så att de blir stekta runt om.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Köttfärsrätter är nästan alltid smakrika. Färsen är ofta variationsrikt smaksatt som sedan kombineras med smakrika tillbehör.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kryddigt knäckebröd
Om oss