Kronärtskocka med löjrom (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Kronärtskocka med löjrom (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 4 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 2 styck

      Kronärtskocka
    • 4 msk

      Crème fraiche
    • 4 msk

      Löjrom
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Halvera kronärtskockor.

    2. Koka kockorna i lättsaltat vatten cirka 25 minuter.

    3. Servera med löjrom och crème fraiche.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Passar till

Sparrissoppa (förrätt)

Sparrissoppa (förrätt)

  • 30 min
  • 11 Ingredienser
  • Medel
Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter med sälta är sällan kraftigt salta. Rätterna är ofta gränsfall till att klassas som neutrala eller smakrika.  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Kronärtskocka med löjrom
Om oss