Krispiga champinjoner med färsk fettuccineBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Krispiga champinjoner med färsk fettuccine

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Bandpasta (färsk)
    • 400 gram

      Champinjoner
    • 1 styck

      King solo (vitlök)
    • 1 dl

      Ströbröd
    • 1 kruka

      Basilika
    • 1 styck

      Citron
    • 1 dl

      Olivolja
    • 2 msk

      Smör till stekning
    •  

      Salt & svartpeppar
  • Gör så här:
    1. Koka pasta efter anvisningar på paketet.

    2. Dela champinjoner i 4 delar och lägg i en bunke. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka basilika.
       
    3. Lägg i en bunke svamp, olivolja, ströbröd, vitlök, salt och peppar. Krama in allt så det fastnar på svampen.

    4. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i svampen och stek på hög värme. Svampen ska bli krispig.

    5. Blanda pastan, svamp, basilika och saften av citron.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pasta har neutral smak och är kryddning och tillbehör i övrigt milda har rätten neutral smak. Ofta ingår köttfärs och andra lätt smakrika ingredienser varför gränsen mot smakrik pastarätt är diffus. Kraftfull, smakrik anrättning mi  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Champinjoner Bordelaise
Om oss