Korvmix (buffé)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Korvmix (buffé)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    8 Antal portioner

    • 8 styck

      Nürnberger
    • 4 styck

      Kabanoss (svensk)
    • 4 styck

      Merguez
    •  

      el. andra korvar
    • 1 msk

      Matfett till stekning
  • Gör så här:
    1. Halvera korvarna.

    2. Lägg matfett i en upphettad stekpanna. Stek korvarna på medelhög värme i cirka 3 minuter tills de fått fin färg.

    3. Lägg upp på tallrik. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläskkött är ganska ofta salt i sig t.ex. kassler eller rimmat fläsk, eller så saltas köttet rikligt vid tillagning. Klassisk salt rätt är stekt fläsk med löksås. Grillade rätter är ofta salta och fet, kraftfull mat kräv  LÄS MER
Kockens tips!

Korvmix passar utmärkt som tilltugg eller snacks tillsammans med kall öl eller ett gott vin.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Fågelpaté (buffé)

Fågelpaté (buffé)

1 h 5 minMedel

2 votings
Västerbottenpaj (buffé)
Om oss