Involtini al Pesto - Kalvrullader med pesto

Involtini al Pesto - Kalvrullader med pesto

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 800 gram

      Kalvinnanlår
    • 2 msk

      Pesto Genovese (Barilla)
    • 8 skiva

      Parmaskinka (rökt)
    • 4 msk

      Vetemjöl till panering
    • 4 msk

      Smör till stekning
    • 3 msk

      Kalvfond (konc)
    • 3 dl

      Vitt vin (torrt)
    •  

      Salt & peppar
    • Tillbehör:
    • 200 gram

      Pasta
  • Gör så här:
    1. Skär kalvinnanlår i portionsskivor à 100 gram styck. Banka ut skivorna till dubbel storlek.

    2. Bred på ett tunt lager pesto på varje skiva. Lägg på en skiva prosciutto (parmaskinka).

    3. Rulla ihop löst till små paket. Stick in en tandpetare så att paketen håller ihop.

    4. Häll vetemjöl på en tallrik. Vänd kalvpaketen i mjölet.

    5. Koka pasta enligt anvisning på paketet.

    6. Hetta upp smör i en stekpanna. Stek knytena runt om, i cirka 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.

    7. Tillsätt kalvfond och vin. Låt sjuda under lock i 6-7 minuter.

KOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Salta kalvkötträtter är som regel inte mycket salta, men sältan är utmärkande. Skillnaden mot neutral kalvköttsrätt är därför liten och kan vara ett tillbehör som är salt, t.ex. sardeller till wienerschnitzel. En klassisk stekt wien  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Pesto

Pesto

10 minEnkelt

0 voting
Kalvbräss pesto

Kalvbräss pesto

25 minMedel

Om oss