Hallonpancakes med kardemummakesella

Hallonpancakes med kardemummakesella

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 11 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 1 dl

      Filmjölk
    • 1.50 dl

      Hallon
    • 1 msk

      Smör
    • 2.50 dl

      Vetemjöl
    • 1 tsk

      Bakpulver
    • 1 krm

      Salt
    • 2 msk

      Smör till stekning
    • 2 dl

      Kesella
    • 0.25 styck

      Citron
    • 1 msk

      Strösocker
    • 1 tsk

      Kardemumma (mald)
  • Gör så här:
    1. Rör ihop kesella, socker och kardemumma. Pressa i citron. Låt stå.

    2. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Passera hallon genom en sil för att få bort kärnorna.

    3. Smält smör. Rör ihop med ägg, fil och hallon. Blanda med mjölblandningen.

    4. Hetta upp en stekpanna med lite smör. Stek plättstora pancakes, cirka 1 minut på varje sida.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss