Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin med god sås

Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin med god sås

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 förp.

      DELi Kycklingbröstfilé-bacon
    • 2 dl

      Crème fraiche
    • 2.25 dl

      Vatten
    • 1 msk

      Kalvfond (konc)
    • 2 msk

      Vetemjöl
    • 1.50 msk

      Dijonsenap
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Ta av plasten på formar. Sätt in kycklingarna i ugnen enligt anvisning på förpackningen. Sätt på valfritt tillbehör (pasta, potatis eller ris).
    2. Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Låt sjuda upp under omrörning. Låt puttra samman i minst 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera t ex kokt ris, kyckling och god sås, gärna med en sallad till. Smaklig måltid!

KOCK: KronfågelKronfågel

Uppdragsgivare:www.kronfagel.sewww.kronfagel.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Salta fågelrätter är sällan kraftigt salta, men sältan är den utmärkande smaken. Maträtten kan ha saltats vid tillagning eller så är huvudingrediensen salt som t.ex. för konserverad anka (Confit de canard) eller för sprängd (rimma  LÄS MER
Kommentar
Om oss