Flatål med äggula och gräslökBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Flatål med äggula och gräslök

  • 0 voting
    0Recension
    • ( + 5 min )

    • 3 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 skiva

      Ål (flatrökt)
    • 4 styck

      Ägg (gula)
    • 1 knippe

      Gräslök
  • Gör så här:
    1. Lägg 3 stora skivor flatål per tallrik.
       
    2. Finhacka gräslök och lägg i en ring ovanpå ålen.
       
    3. Lägg en äggula mitt i ringen.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika fiskrätter har flera tydliga grundsmaker och kan innehålla speciellt smakrika tillbehör vilket ger smakrikedom. Kraftfull blir rätten t.ex. om den består av fet fisk och kaloririka tillbehör. Hasselsmörbakad laxfilé är en ganska kraftfull rätt med sammansatt smakupplevelse och ett typiskt r  LÄS MER
Kockens tips!

Flatål är ål som är utplattad (ryggrad/ben har avlägsnats och ålen har vikts ut) i stället för naturligt rund. Avser vanligtvis rökt ål.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Bakad potatis med gräslök
Om oss