40 min
23 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
600 gram
Flankstek4 dl
Kalvbuljongel. vatten+konc kalvfond
2 msk
Olivolja1 msk
Smör till stekning1 msk
Matolja till stekning4 skiva
Surdegsbröd1 förp.
RucolasallatSalt & peppar
0.60 kilo
Potatis (mjölig sort)3 dl
Crème fraiche1 kruka
Dragon (färsk)1 knippe
Persilja0.50 msk
Vitvinsvinäger25 gram
Smör1 dl
Ättika2 dl
Strösocker3 dl
Vatten1 styck
Rödlök1 styck
Morot0.50 styck
Rotselleri1 styck
Gulbeta10 cm
PepparrotKOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Använd gärna
Laga gärna egen mörk buljong, se länk till höger.