Färsk potatissallad med jordgubbarBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Färsk potatissallad med jordgubbar

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 0.80 kilo

      Små färskpotatis
    • 0.50 msk

      Salt
    • 2 msk

      Olivolja
    • 0.50 liter

      Jordgubbar
    • 2 msk

      Dill (finhackad)
    • 0.50 dl

      Parmesan (nyriven)
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka potatis med lite salt i cirka 20 minuter. Koka inte sönder, känn med sticka. Låt svalna. Halvera.
       
    2. Finhacka dill. Grovriv parmesan. Ansa och halvera jordgubbar.
       
    3. Blanda ingredienserna i en bunke. Salta lätt. Dra några varv med pepparkvarn över.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
1 voting
Fransk potatissallad
Om oss