Dill- eller persiljesmörBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Dill- eller persiljesmör

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min( + 1 h )

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 70 gram

      Smör el. margarin
    • 5 msk

      Dill (finhackad)
    •  

      el. persilja
    • 1 tsk

      Citronjuice
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Aluminiumfolie
  • Gör så här:
    1. Matfettet bör vara rumsvarmt. Hacka örtkryddan.

    2. Rör smöret. Tillsätt därefter kryddor. Rulla smöret till en stav i aluminiumfolie. Lägg i kylskåp gärna 1 timme. Alternativt i frysen. Skär skivor och servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Passar till

Rosanders gräddmarinerade strömming

Rosanders gräddmarinerade strömming

  • 30 min
  • 17 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Persiljesmör används vanligtvis till kött- vilt och fågelrätter. Dillsmör används oftast till fisk- och skaldjursrätter.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Persiljesmör special
Om oss