Choklad- och pecanbarsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Choklad- och pecanbars

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (ca 400 gram)

    • 400 gram

      Mörk choklad (60-69%)
    • 50 gram

      Pecannötter
    • 1 tsk

      Kardemumma (mald)
    • 1 tsk

      Kokosflingor
  • Gör så här:
    1. Smält choklad i vattenbad.

    2. Klä en vanlig brödform med bakplåtspapper. Häll i chokladen.

    3. Grovhacka pecannötter. Strö dem över chokladen. Strö över kardemumma och kokos.

    4. Ställ i kylskåp i minst 15 minuter tills den har stelnat.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Vattenbad: Koka upp vatten i en större kastrull. Sätt i en mindre skål eller kastrull i vattenbadet. Smält chokladen i skålen.

Kommentar
Liknande recept
Om oss