Busano - Ångkokta sniglar (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Busano - Ångkokta sniglar (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 styck

      Sniglar
    • 3 klyfta

      Vitlök
    • 1 st liten

      Citron
    •  

      Persilja
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Olivolja till stekning
  • Gör så här:
    1. Finhacka vitlöken.
      Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs vitlöken på medelvärme i ca 2 min
      (Den får inte brännas, då smakar den illa).
      Klipp persiljan i vitlöksoljan och
      tillsätt salt och peppar.

    2. Ångkoka sniglarna i ca 5 min. (Alt. lägg dem i vattenbad över kokande vatten i ca 7 min). Lägg upp sniglarna på fat och ringla över vitlöks- och persiljeoljan.
      Servera sniglarna med en citronskiva till.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
Om oss