Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 100 gram

      Bresaola
    • 50 gram

      Pecorino (fårost)
    • 25 gram

      Pinjenötter
    • 0.50 dl

      Olivolja
    • 10 blad

      Basilika
    •  

      Svartpeppar (nymald)
  • Gör så här:
    1. Rosta pinjenötter till fin färg i en torr stekpanna på medelhög värme.

    2. Hyvla peccorino med osthyvel.

    3. Lägg ut bresaolan på ett större fat. Strö över peccorino och pinjenötter. Ringla över olivolja. Lägg ut basilikablad och peppra.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss