Amerikansk biffsmörgås med äggBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Amerikansk biffsmörgås med ägg

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 skiva

      Ryggbiff (1/2 cm tjock)
    • 200 gram

      Pommes strips (fryst)
    • 4 styck

      Ägg
    • 4 st stor

      Vitt matbröd (skivor)
    • 100 gram

      Smör till stekning
    • 50 gram

      Rucolasallat
    • Tillbehör:
    • 12 skiva

      Inlagd gurka
    • 12 skiva

      Rödbetor (inlagda)
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 225°C.

    2. Tillaga stripsen enligt anvisning på förpackning.

    3. Stek biffarna i smör cirka 2 minuter på var sida.

    4. Stek samtidigt ägg i en annan panna med lite smör.

    5. Ta ur köttet och stek brödet i matfettet.

    6. Lägg sallat och frites på brödskivorna, sedan köttet och ytterligare frites och avsluta med stekt ägg.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
Om oss