Ägg & sillsmörgåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ägg & sillsmörgås

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal portioner

    • 2 styck

      Ägg
    • 10 bit

      Inlagd sill
    • 2 skiva

      Bröd (hårt el. mjukt)
    •  

      Bordssmör
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Hårdkoka ägg i 8-10 min.
      Låt kallna i kallt vatten.
      Skär i skivor.
       
    2. Bred matfett på brödet.
      Lägg på äggskivorna och sillbitar.
      Garnera med gärna med en dillkvist e.d.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kockens tips!

Tips: Skriv ut recept och ta med på semestern, eller MMS:a dem gratis till din mobil (obs! tillagning medföjer inte i MMS). Skriv gärna ut några extra recept som kan vara bra att ha som inspiration.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ägg- och sillsmörgås
Om oss