Ägg- och sillsmörgåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Ägg- och sillsmörgås

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal smörgåsar

    • 5 styck

      Ägg
    • 20 bit

      Inlagd sill
    • 2 kvist

      Dill
    • 4 skiva

      Bröd (hårt el. mjukt)
    •  

      Bordssmör
  • Gör så här:
    1. Hårdkoka ägg 8-10 minuter. Låt kallna i kallt vatten. Skär i skivor.

    2. Bred matfett på brödet. Lägg på äggskivorna och sillbitar. Garnera med dillkvist.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ägg & sillsmörgås
Om oss