1 h( + 2 h )
15 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
14 dl
Färdigkokt sushiris100 gram
Laxfilé (färsk)100 gram
Tonfiskfilé (färsk)4 styck
Tigerräkor100 gram
Bläckfisk50 gram
Forellrom1 st stor
Avokado0.30 styck
Gurka1 styck
Salladslök2 blad
Nori (ark ca 20x20 cm)Wasabipasta
Ingefära (inlagd)
Soja (japansk)
Sushiverktyg >
Om rå fisk >
Läs mer: Om sushi >> Sushiskolan >>
KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
TILLHÖRANDE RECEPT
Att tillreda sushi för den ovane är dels kladdigt, dels ett urvalsproblem, dels en räkneövning för att få ihop rätta ingredienser och mängder. Här ett förslag på en 8-bitars portion.