Wraps med senapspotatis och halstrad gravad lax

Wraps med senapspotatis och halstrad gravad lax

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 styck

      Tortilla
    • 400 gram

      Gravad lax (i bit)
    • 400 gram

      Potatis
    • 0.50 dl

      Dijonsenap
    • 0.50 dl

      Honung
    • 0.50 dl

      Vitvinsvinäger
    • 0.50 dl

      Matolja
    • 1 styck

      Rödlök
  • Gör så här:
    1. Koka potatis. Låt svalna.

    2. Skiva potatisarna. Blanda senap, honung och vinäger i en mixer. Sätt på den. Häll i olja i en jämn stråle så att den binder. Blanda med potatisen.

    3. Skiva laxen i halvcentimetertjocka skivor. Vänd i en het stekpanna. Skiva lök.

    4. Montera ihop wrapsen.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika fiskrätter har flera tydliga grundsmaker och kan innehålla speciellt smakrika tillbehör vilket ger smakrikedom. Kraftfull blir rätten t.ex. om den består av fet fisk och kaloririka tillbehör. Hasselsmörbakad laxfilé är en ganska kraftfull rätt med sammansatt smakupplevelse och ett typiskt r  LÄS MER
Kockens tips!

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Sallad med gravad lax
Om oss