Viltsås på mesostBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Viltsås på mesost

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 100 gram

      Mesost
    • 100 gram

      Rönnbärsgelé
    •  

      el. vinbärsgelé
    • 1 msk

      Smör
    • 2 msk

      Viltfond (konc)
    • 2 dl

      Vatten
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka ihop ingredienserna i en kastrull på medelvärme under omröring till lagom konsistens (5-10 minuter).

    2. Se till att inte bränna såsen i botten av kastrullen.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR TILL

Tjälknöl (tjälknul) - grundrecept

Tjälknöl (tjälknul) - grundrecept

  • 15 h
  • 10 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Ekte geitost är en norsk klassisk mesost tillverkad av getvassle, getmjölk och getgrädde. Används som pålägg, gärna på hårt bröd och som smaksättare av mat t.ex. såser.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Viltsås

Viltsås

25 minMedel

0 voting
Koka bönor på grillen
Om oss