Varm paprika med fetaost (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Varm paprika med fetaost (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 styck

      Paprika (röd)
    • 1 styck

      Paprika (gul)
    • 1 styck

      Paprika (orange)
    • 200 gram

      Fetaost
    • 1 kruka

      Timjan
    •  

      Olivolja till stekning
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skölj och rensa paprikorna. Dela dem sedan i bitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs paprikabitarna på medelhög värme i cirka 4 minuter. Salta och peppra.

    2. Lägg upp paprikabitarna på ett stort fat. Smula över fetaosten och klipp över timjan. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Citron förekommer ofta som smaksättare av salladsrätter. Andra syrliga ingredienser som syrlig ost eller syrlig frukt kan ge en syrlig smak åt anrättningen. I syrliga grönträtter förekommer ibland ägg som ofta är ett smakproblem ihop med frä  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Varm apelsinglögg
Om oss