Cannellini med paprikaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Cannellini med paprika

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 burk

      Cannellinibönor burk
    • 1 styck

      Paprika (röd)
    • 1 styck

      Paprika (grön)
    • 0.50 styck

      Purjolök
    • 1 msk

      Kantarellfond (konc)
    •  

      Salt & peppar
    • Tillbehör:
    •  

      Vitt matbröd
  • Gör så här:
    1. Häll bort hälften av spadet i bönburkarna.
      Häll resten av bönor och spad i en panna.
      Låt småkoka 5 min eller mer tills bönorna blir genomvarma (bönorna tål lång koktid).
       
    2. Ansa paprika och skär i mindre bitar.
      Ansa och skiva purjolöken tunt.
      Tillsätt paprika, purjo och fond till bönorna.
      Låt puttra 5-10 minuter.
      Smaka av med salt och peppar.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter med sälta är sällan kraftigt salta. Rätterna är ofta gränsfall till att klassas som neutrala eller smakrika.  LÄS MER
Kommentar
Om oss