Vårkyckling, rabarber & rosépeppar

Vårkyckling, rabarber & rosépeppar

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 10 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 styck

      Vårkyckling
    •  

      Smör
    •  

      Salt & peppar
    • 400 gram

      Rabarber
    • 0.50 dl

      Strösocker
    • 2 msk

      Vatten
    • 1 msk

      Kycklingfond (konc)
    • 1 tsk

      Rosépeppar (hel)
    • 400 gram

      Svamp (färsk)
    • 2 kvist

      Dragon (färsk)
  • Gör så här:
    1. Smält smör, salta och peppra kycklingarna. Lägg i en form och stek i ugnen i 175° tills kärntemperaturen når 70°, cirka 30 minuter.
    2. Koka upp socker och vatten, lägg ner bitar av rabarber och låt mjukna. Tillsätt fonden och krossad rosépeppar, spara lite till garnering.
    3. Stek svampen skivad i smör, krydda med salt och peppar. Strö över hackad dragon.

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Passar till

Klyftpotatis i ugn

Klyftpotatis i ugn

  • 30 min
  • 3 Ingredienser
  • Enkelt
Kokt ris - grundrecept

Kokt ris - grundrecept

  • 20 min
  • 7 Ingredienser
  • Enkelt
Kockens tips!

Variera med svampsorter, här har jag använt kungsmussling. Servera med ris eller potatisklyftor från ugnen.
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Rimmad laxboll med rosépeppar
Om oss