Vaktelostron (förrätt)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Vaktelostron (förrätt)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Ostron
    • 8 styck

      Vaktelägg
    • 4 tsk

      Rödlök (hackad)
    • 1 styck

      Chilifrukt
    • 4 stänk

      Tabascosås
    • 2 tsk

      Pepparrot (nyriven)
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Knäck två vaktelägg i varje ostron.

    2. Hacka chili och rödlök, riv pepparroten och finfördela i ostronen.

    3. Avsluta med ett stänk tabasco och lite salt och peppar i varje ostron. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Magra, kryddiga skaldjursrätter är sällsynt. Vanligen är rätten allmänt smakrik eller så gör tillbehören rätten kraftfull. Gränsdragen är dock oftast svår. Kryddhetta, som i rätten chilikrabba, ställer krav på kryd  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Tonfiskmousse (förrätt)
1 voting
Sparrissoppa (förrätt)
Om oss