Våfflor ItaliaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Våfflor Italia

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h 10 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    10 Hjärtan

    • 2 styck

      Våffla (färdiggräddad)
    • 1 kruka

      Basilika
    • 1 dl

      Olivolja
    • 1 tsk

      Salt
    • 8 skiva

      Bresaola
    • 16 blad

      Mangold (röd)
    • 2 styck

      Fikon (färska)
    • 125 gram

      Mozzarella
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Tillaga våfflor enligt separat recept.
      Våfflor med jäst rekommenderas.
      Dela våfflorna i hjärtan.

    2. Lägg i matmixer basilika, olivolja och salt.
      Mixa slätt.

    3. Skiva fikon och mozzarella i portionsbitar.

    4. Fördela bresola, mangold, fikon och mozzarella på våfflorna.
      Ringla över basilikaolja.
      Salta och peppra.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Recept våfflor

Våfflor med jäst

Våfflor med jäst

  • 30 min
  • 9 Ingredienser
  • Enkelt
Kockens tips!

Våfflor med jäst tar längre tid att tillaga, men är frasiga även efter att de kallnat.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Våfflor Italia (plockmat)
0 voting
Våfflor

Våfflor

45 minEnkelt

Om oss