Tunnbröd med skinkaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Tunnbröd med skinka

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Tunnbröd (mjukt)
    • 20 skiva

      Rökt skinka (skivad)
    • 4 styck

      Tomater
    • 4 blad

      Isbergssallat
    • 1 styck

      Äpple (syrligt)
    • 0.30 styck

      Gul lök
    • 2 msk

      Senap (fransk osötad)
    • 1 dl

      Crème fraiche
  • Gör så här:
    1. Blanda Crème fraiche med senap.
      Skala och finhacka lök.
      Skala och riv äpple.
      Blanda allt.

    2. Lägg skinka på tunnbrödet.
      Bred på fraicheblandning.
      Skiva tomater och lägg på.
      Skiva sallad och lägg på.

    3. Rulla ihop till en strut och vik upp nederdelen.

KOCK: BeatriceBeatrice

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Mjukt tunnbröd

Mjukt tunnbröd

1 h 50 minEnkelt

Om oss