Tortellini i buljong

Tortellini i buljong

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 3 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Tortellini Prosciutto Formaggio (Barilla)
    • 1 liter

      Vatten
    • 3 msk

      Kalvfond (konc)
  • Gör så här:
    1. Koka upp vattnet och tillsätt kalvfonden.
    2. Häll i tortellini. Koka enligt anvisningarna på paketet.
    3. Servera tortellinin tillsammans med buljongen som en soppa.

KOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Passar till

Tortellini med smör och salvia

Tortellini med smör och salvia

  • 15 min
  • 5 Ingredienser
  • Medel
Att tänka på när du väljer passande dryck

Pastarätter är ofta lätt salta, men sällan kraftigt salta. Gränsen mellan salt och smakrik pastarätt är diffus. Utöver salt förekommer ofta söta eller kryddiga smaker t.ex. i en pastasås. Är sältan emellertid den utmärkande sm  LÄS MER
Kockens tips!

Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätt. Det här är en klassisk italiensk julrätt som kommer från Bologna i regionen Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. Säger Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet.
Kommentar
Liknande recept
Om oss