10 Ingredienser
Enkelt
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 portioner
1 burk
Tonfisk i olja (burk)1 styck
Ägg1 styck
Morot0.50 stänk
Rödlök2 msk
Grädde1 tsk
Salt & vitpeppar1 tsk
SaltMos
Sojabönor
Lagrad ost
1. Finriv morot, hacka ner morotsblast, bröd och rödlök. Häll av oljan från tonfisken och blanda samman allt i en bunke.
2. Forma till biffar med oljiga händer och stek dem på medelvärme i olja några minuter på varje sida.
3. Ört- & citronolja: Mixa samman olja, örter och citron. Servera biffarna med t. ex mos, ärtor, sojabönor och sallad.
KOCK: Kristin JohanssonKristin Johansson
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu