Surkålssmörgås med äggröra (frukost)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Surkålssmörgås med äggröra (frukost)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 8 styck

      Ägg
    • 2 msk

      Olivolja
    •  

      Salt
    • 100 gram

      Surkål (burk)
    • 4 skiva

      Mörkt multikornsbröd
  • Gör så här:
    1. Hetta upp olja i en stekpanna och knäck ner äggen. Rör om lätt med en slev tills de börjat hårdna (skall ej stekas). Salta.

    2. Lägg äggröran på brödet och toppa med surkål.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Mjölksyrad surkål är nyttigt och skonsamt för magen. Blommorna på bilden är ätbara violer, vilka ibland finns att köpa i handeln.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Äggröra

Äggröra

20 minEnkelt

0 voting
Äggröra med grönt
Om oss